+420 737 211 548 | objednavky@brased.cz POTŘEBUJETE PORADIT S OBJEDNÁVKOU? ZAVOLEJTE NÁM!
Vaše objednávka
 
Košík je prázdný.

Vyhrajte nákupem podlahy 100 000 Kč Plánovač podlah Plánovač vinylové podlahy Objectflor Plánovač podlahy Project Floors Konfigurátor podlah Forbo Flotex

Cookies

1. Společnost BRASED EUROTEXTIL CZ, spol. s r.o., se sídlem Škrobárenská 497/10, 617 00 Brno, IČO: 25327062, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 25402, jako správce osobních údajů, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

- fungování webových stránek.

2. Sběr cookies za účelem uvedeným v odst. 1 lze považovat za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“).

3. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu Společných správců námitku dle čl. 21 Nařízení, zasláním na kontaktní adresu obchod@brased.cz. Vaše námitka bude poté vyhodnocena bezodkladně, nejpozději do 30 dní od obdržení. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

4. Vznesete-li námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

5. Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu jsou posuzovány v podobě hromadného celku a pseudonymizované podobě, která umožňuje identifikaci jednotlivce jen při vynaložení značného a odborného úsilí. 

6. Cookies pro analytiku a cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu. Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých marketingových a analytických cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro tyto účely lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí odkazu Nastavení soukromí v patičce stránek. 

7. Cookies jsou ukládány po dobu, která je uvedena dále u jednotlivých typů cookies.

8. Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
- Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;
- Facebook Inc., Menlo Park, California, USA
- Seznam.cz, a.s., Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5

9. Výše uvedené platformy (zpracovatelé) dále s cookies nakládají v souladu s jejich smluvními podmínkami, které najdete zejména zde:
- https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=cs;
- https://policies.google.com/privacy/update?hl=cs
- https://www.facebook.com/policy.php

10. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
- požadovat po správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává, případně si vyžádat kopii,
- vyžádat si u správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, případně omezit zpracování,
- požadovat po správci výmaz těchto osobních údajů – výmaz provede, pokud výmaz není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy správce,
- v případě zpracování osobních údajů na základě souhlasu žádat přenos těchto údajů, v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně soud.

Na našem webu pracujeme s těmito soubory cookies:

Název typ popis platnost vlastník
_ga analytické Soubor cookie _ga, nainstalovaný službou Google Analytics, vypočítává údaje o návštěvnících, relacích a kampaních a také sleduje využití webu pro analytický přehled webu. Soubor cookie ukládá informace anonymně a přiřazuje náhodně vygenerované číslo k rozpoznání unikátních návštěvníků. 2 roky Google
_gcl analytické Pomocná marketingová cookie reklamního systému Google AdSense. Řeší efektivitu reklamy 3 měsíce Google
_gid analytické Pomocné device ID cookie 1 den Google
         
PHPSESSID funkční Tento soubor cookie se používá k ukládání stavu návštěvy mezi požadavky na stránky. session podlahy-brased.cz
cc_set funkční Tento soubor cookie se používá k ukládání návštěvy mezi požadavky na webu a k uložení nastavení soukromí. 1 měsíc podlahy-brased.cz
cc_cookie funkční Uložení stavu cookies 6 měsíců podlahy-brased.cz
cc_main funkční Tento soubor cookie se používá k ukládání návštěvy mezi požadavky na webu a k uložení nastavení soukromí. 1 měsíc podlahy-brased.cz
         
_fbp marketing Marketingová device ID cookie, pro funkci reklamního systému Facebook 3 měsíce Facebook
IDE marketing Pomocná marketingová cookie reklamního systému Google AdSense. Uchovává příchozí stránky 1 rok 24 dní .doubleclick.net
SID marketing Pomocná marketingová cookie reklamního systému Seznam.cz 1 měsíc Seznam
test_cookie marketing Pomocná marketingová cookie reklamního systému Google AdSense. Ověřuje podporu cookies prohlížečem 1 měsíc Google
_ym_d analytické Slouží k uložení první návštěvy webu 1 rok Yandex Metrica
_ym_isad analytické Slouží k určení, zda má uživatel blokování reklam 20 hodin Yandex Metrica
_ym_uid analytické Slouží k identifikaci aktuálního uživatele 1 rok Yandex Metrica
_ym_visorc analytické Slouží ke správné funkci relace 30 minut Yandex Metrica
leady_session_id marketing Slouží k uložení relace uživatele 30 minut Leady

 

 

×