+420 737 211 548 | objednavky@brased.cz POTŘEBUJETE PORADIT S OBJEDNÁVKOU? ZAVOLEJTE NÁM!
Vaše objednávka
 
Košík je prázdný.

Zdražení podlah od 1. 6. 2022 Soutěž o 100 000 Kč Plánovač podlah Plánovač vinylové podlahy Objectflor Plánovač podlahy Project Floors Konfigurátor podlah Forbo Flotex

Cookies

1. Společnost BRASED EUROTEXTIL CZ, spol. s r.o., se sídlem Škrobárenská 497/10, 617 00 Brno, IČO: 25327062, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 25402, jako správce osobních údajů, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

- fungování webových stránek.

2. Sběr cookies za účelem uvedeným v odst. 1 lze považovat za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“).

3. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu Společných správců námitku dle čl. 21 Nařízení, zasláním na kontaktní adresu obchod@brased.cz. Vaše námitka bude poté vyhodnocena bezodkladně, nejpozději do 30 dní od obdržení. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

4. Vznesete-li námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

5. Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu jsou posuzovány v podobě hromadného celku a pseudonymizované podobě, která umožňuje identifikaci jednotlivce jen při vynaložení značného a odborného úsilí. 

6. Cookies pro analytiku a cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu. Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých marketingových a analytických cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro tyto účely lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí odkazu Nastavení soukromí v patičce stránek. 

7. Cookies jsou ukládány po dobu, která je uvedena dále u jednotlivých typů cookies.

8. Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
- Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;
- Facebook Inc., Menlo Park, California, USA
- Seznam.cz, a.s., Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5

9. Výše uvedené platformy (zpracovatelé) dále s cookies nakládají v souladu s jejich smluvními podmínkami, které najdete zejména zde:
- https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=cs;
- https://policies.google.com/privacy/update?hl=cs
- https://www.facebook.com/policy.php

10. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
- požadovat po správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává, případně si vyžádat kopii,
- vyžádat si u správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, případně omezit zpracování,
- požadovat po správci výmaz těchto osobních údajů – výmaz provede, pokud výmaz není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy správce,
- v případě zpracování osobních údajů na základě souhlasu žádat přenos těchto údajů, v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně soud.

Na našem webu pracujeme s těmito soubory cookies:

Název typ popis platnost vlastník
_ga analytické Soubor cookie _ga, nainstalovaný službou Google Analytics, vypočítává údaje o návštěvnících, relacích a kampaních a také sleduje využití webu pro analytický přehled webu. Soubor cookie ukládá informace anonymně a přiřazuje náhodně vygenerované číslo k rozpoznání unikátních návštěvníků. 2 roky Google
_gcl analytické Pomocná marketingová cookie reklamního systému Google AdSense. Řeší efektivitu reklamy 3 měsíce Google
_gid analytické Pomocné device ID cookie 1 den Google
         
PHPSESSID funkční Tento soubor cookie se používá k ukládání stavu návštěvy mezi požadavky na stránky. session podlahy-brased.cz
cc_set funkční Tento soubor cookie se používá k ukládání návštěvy mezi požadavky na webu a k uložení nastavení soukromí. 1 měsíc podlahy-brased.cz
cc_cookie funkční Uložení stavu cookies 6 měsíců podlahy-brased.cz
cc_main funkční Tento soubor cookie se používá k ukládání návštěvy mezi požadavky na webu a k uložení nastavení soukromí. 1 měsíc podlahy-brased.cz
         
_fbp marketing Marketingová device ID cookie, pro funkci reklamního systému Facebook 3 měsíce Facebook
IDE marketing Pomocná marketingová cookie reklamního systému Google AdSense. Uchovává příchozí stránky 1 rok 24 dní .doubleclick.net
SID marketing Pomocná marketingová cookie reklamního systému Seznam.cz 1 měsíc Seznam
test_cookie marketing Pomocná marketingová cookie reklamního systému Google AdSense. Ověřuje podporu cookies prohlížečem 1 měsíc Google
_ym_d analytické Slouží k uložení první návštěvy webu 1 rok Yandex Metrica
_ym_isad analytické Slouží k určení, zda má uživatel blokování reklam 20 hodin Yandex Metrica
_ym_uid analytické Slouží k identifikaci aktuálního uživatele 1 rok Yandex Metrica
_ym_visorc analytické Slouží ke správné funkci relace 30 minut Yandex Metrica
leady_session_id marketing Slouží k uložení relace uživatele 30 minut Leady

 

 

×