+420 737 211 548 | objednavky@brased.cz POTŘEBUJETE PORADIT S OBJEDNÁVKOU? ZAVOLEJTE NÁM!
Vaše objednávka
 
Košík je prázdný.

Soutěž o 100 000 Kč Plánovač podlah Plánovač vinylové podlahy Objectflor Plánovač podlahy Project Floors Konfigurátor podlah Forbo Flotex

Ochrana osobních údajů

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI BRASED EUROTEXTIL CZ, s.r.o.

Správcem osobních údajů poskytnutých za účelem plnění předmětu smlouvy je prodávající.  

Identifikační a kontaktní údaje správce  

Společnost: BRASED EUROTEXTIL CZ
Sídlo Škrobárenská 497/10, 617 00 Brno
IČ: 25327062
DIČ: CZ25327062
Telefon: +420 737 211 548
E-mail: obchod@brased.cz
Kontaktní adresa: Škrobárenská 497/10, 617 00 Brno

 

1. Sběr informací

Shromažďujeme od Vás informace při registraci na našich stránkách, přihlášení se ke svému účtu, nákupu a/nebo když se odhlásíte. Shromážděné informace zahrnují Vaše jméno, adresu,  e-mailovou adresu, telefonní číslo a/nebo číslo kreditní karty. Kromě toho automaticky dostáváme a zaznamenáváme informace z vašeho počítače a prohlížeče, včetně Vaší IP adresy, atributy softwaru a hardwaru a navštívené stránky.  

2. Použití informací

Jakékoliv informace, které od vás sbíráme, mohou být použity pro:

  • Personalizaci Vaši zkušenosti a reakci na Vaše individuální potřeby
  • Poskytování personalizovaného obsahu
  • Zlepšení našich stránek
  • Zlepšení služeb zákazníkům a Vaše potřeby podpory
  • Kontakt prostřednictvím e-mailu

Jméno, příjmení, adresa, e-mail a telefonní číslo budou zpracovány za účelem zasílání pravidelného informačního newsletteru pro zasílání novinek a obchodních sdělení Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 3 let.

3. E-komerce

Jsme jedinými vlastníky informací shromážděných na těchto stránkách. Vaše osobní údaje nebudou bez vašeho souhlasu z žádného důvodu prodávány, vyměňovány, převáděny nebo poskytovány jakékoliv jiné společnost, s výjimkou případů, kdy je to nezbytné ke splnění požadavku a/nebo transakce, např. zaslání objednávky.  

4. Zveřejnění informací třetím stranám

Vaše osobní identifikační údaje neprodáváme, nevyměňujeme nebo jinak převádíme třetím stranám. To nezahrnuje důvěryhodné třetí strany, které nám pomáhají s provozem našich webových stránek nebo vedením našeho podnikání, pokud se strany dohodnou, že tyto informace jsou důvěrné. Věříme, že je nutné sdílet informace s cílem vyšetřit, zabránit nebo podniknout kroky v případech nezákonné činnosti, podezření z podvodu, situace zahrnující potenciální hrozby pro fyzickou bezpečnost jakékoli osoby, porušování našich podmínek používání nebo v jiných případech vyžadovaných zákonem. Neosobní data však mohou být poskytnuty jiným stranám pro marketingové účely, reklamní nebo jiné použití.  

5. Ochrana informací

Realizujeme celou řadu bezpečnostních opatření s cílem zajistit bezpečnost vašich osobních údajů. K ochraně citlivých informací přenášených online používáme nejmodernější šifrování. Přístup k osobním údajům je udělen pouze zaměstnancům, kteří jej potřebují k výkonu práce (například účtování nebo zákaznický servis). Počítače / servery sloužící k ukládání osobní údajů jsou uchovávány v bezpečném prostředí.

Vezměte, prosím, na vědomí, že podle GDPR máte právo:

  • na přístup k osobním údajům, které sestává z práva získat od Správce potvrzení, zda osobní údaje, které se Vás týkají, jsou či nejsou zpracovávány, a pokud je tomu tak, máte právo získat přístup k těmto osobním údajům a k informacím vymezeným v čl. 15 GDPR;
  • na opravu nepřesných osobních údajů, které se Vás týkají, dále s přihlédnutím k účelům zpracování máte právo na doplnění neúplných osobních údajů, a to i poskytnutím dodatečného prohlášení dle čl. 16 GDPR;
  • na výmaz („právo být zapomenut“), které spočívá v tom, že Správce bez zbytečného odkladu vymaže osobní údaje, které se Vás týkají, jakmile již nebudou potřebné pro účely vymezené výše či jakmile odvoláte poskytnutý souhlas se zpracováním a nebude existovat žádný další právní důvod pro zpracování (viz čl. 17 GDPR);
  • na omezení zpracování osobních údajů v případech vymezených v čl. 18 GDPR;
  • na přenositelnost údajů dle podmínek čl. 20 GDPR;
  • vznést námitku proti zpracování osobních údajů dle čl. 21 GDPR.

6. Odhlášení

Poskytnutou e-mailovou adresu používáme k zaslání informací a aktualizací týkajících se vaší objednávky, občasným firemním sdělením, zaslání informací o výrobcích, atd. Pokud se kdykoliv budete chtít odhlásit od přijímání budoucích e-mailů, v dolní části každého e-mailu naleznete podrobný návod pro odhlášení.

 

V případě pochybností o zpracovávání osobních údajů máte právo obrátit se na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, který je v této oblasti dozorovým orgánem. K tomu můžete také podat stížnost.

×